Maanantai ja vielä sadepäivä. Kuinka saisin itseni liikkeelle? Nukuin aika pitkään ja parin tunnin kuluttua on työhaastattelu. Onneksi voin kävellä sinne. Se paikka on sen verran lähellä. Toivottavasti ei vain sada kauheasti. Pieni sade kyllä virkistää ja melankolisena ihmisenä sade on ihan hyvä juttu. Kunhan ei nyt ihan läpimäräksi kastu.

Suihku,vihreä tee ja sitten ulos kävelemään. Ehkä se siitä lähtee. Kaupassa käynti ja ruoan valmistaminen. Sitä rataa se arki sujuu. Tylsä arki..vaikkei minulla erityisemmin ole ollut vaikeuksia keksiä tekemistä kun vähän kaikki kiinnostaa. Joissakin asioissa vastaan tulee vain rahan ja tilanpuute. Ja muuta on onkin puuhasteltu miltei kyllästymiseen asti. Niistä on tullut arkisia juttuja.

Kunpa pääsisi matkustamaan taas edes vähäsen. Unelma olisi lähtee yhden kaverin kanssa Skotlantiin ja kaverin mukaan erityisesti Ulko-Hebrideille. Mikä ettei. Skotlannissa kiinnostaisi linnat. Myös aitoa Haggista olisi mukava maistaa. Näin harrastelijakokkina ajatellen. Ehkä Skotlanti-suunnitelma tulee jälleen ajankohtaiseksi keväällä.

Tämä blogikin pitäisi saada liikkeelle. Juttuja olen ajatellut ja niitä varastoon kirjoitellut mutten vielä muokannut tarpeeksi. Tänne niitä pitäisi tuoda. Saada ajatuksia paremmin julki, mutta tämä aloitteleva kakkosblogini on kuitenkin vasta raakile.

 

"MVV"