Treat-For-Halloween-normal.jpg

Halloween.. samhain.. pyhäinpäivä.. marrasyö vai kekri? Varsinainen kummitusten yö.. vai satokauden päättäjäiset? Kumpaa se on enemmän?Jotenkin sitä pitää kuitenkin juhlistaa. Itselläni se taitaa mennä enemmän tuohon kummitusteemaan. Juhlistin sitä eilen käymällä baarissa ja keskustelemassa ihmisten kanssa. Ihan kiva ilta. Tuotahan on tehty jo pitkään. Jopa kyllästyttävän pitkään. Paikka täynnä puolituttuja ja hyvänpäivän kavereita.

Nyt olen vanhempieni luona. Paisti on uunissa kypsymässä, kuorin ja lohkoin perunat. Tarkoitus on tehdä lohkoperunoita uunissa. Äiti tekee pullaa.

Täydellisessä elämässä olisin majassani maalla ja rakentaisin kekripukin, veisin sen pellolle ja kutsuisin tuttuja käymään. Sitten juhlallisin menoin kekripukki sytytettäisiin tuleen ja yöllä juhlittaisiin halloweeniä..tai samhainia tai pyhäinpäivää..tai miksi sitä sitten halutaan kutsua? Suomalaisena kutsuisin sitä kekriksi.

Se olisi kaunis ajatus ja traditio kehittää. Paljolti myös sen takia että olen ns kauhufriikki. Joka johtuu taas lapsena katsotuista kauhuleffoista. Niin.. lapsena. Kun jostain syystä olen saanut niitä katsoa. Luulen niiden vaikuttaneen ajatusmaailmaani ja tyyliini. Mutta se ei haittaa, kun tunnen jo kauan sitten löytäneen itseni.

Täytyypä kai katsoa yksi kauhukellari. The gate?

"MVV"